Ogrlica by zenadyete

Prije nekoliko mjeseci moja kćer je na svom Blogu pisala o mladoj dizajnerici pod imenom Zena Dyete, i nekako se njena ogrlica našla na meni koju sam nosila u jednoj televizijskoj emisiji. Volim malo otkačeniji nakit, koji podigne sasvim običnu odjevnu kombinaciju. I mnoge od vas su me u inbox pitale za kontakt jer su vam se ogrlice svidjele. Odlučile smo zajednički, Zena dyete i ja, da vam poklonimo jednu ogrlicu i sad je konačno došlo vrijeme. Uvijek mi je drago promovirati mlade ljude koji sa žarom i ljubavlju rade neke posebne stvari, u ovom slučaju nakit. S toga vas pozivam da pogledate njen Facebook.
Sve što morate napraviti jest u komentar na mom fejsu, tagirati ime neke osobe na koju ste najviše ponosni , te zatim ta osoba treba lajkati stranicu od zena dyete i moju stranicu a mi ćemo izvući sretnog dobitnika ove prekrasne ogrlice. Sretno!
Za one s manje sreće, napravili smo poseban popust od 50%, kod za popust je DANIJELA.

oglica6

 

“Pri kupovini u Etsy trgovini, izaberite i u košaricu stavite bilo koji zena.dyete proizvod, i na checkoutu (pred plaćanje), pri upisivanju adrese, unesite kod DANIJELA kako biste ostvarili čak 50% popusta ”

 

 

ogrlice2