Vračanje u formu nakon ljeta

Završile se vrućine koje znaju biti takve da ti se ne da živjeti, a kamoli vježbati. Kako sam ja ovog ljeta imala Balie kod sebe na ljetovanju, nije mi padalo na pamet vježbati jer je s njom je cijeli dan tjelovježba. Promislila sam nekada, kako bi radije tada bila u teretani s fitness trenerom koji bi me mučio do iznemoglosti 2 sata, nego cijeli dan s Balie koja bi me umorila tako da bi navečer s njom zaspala snom mučenika.

No, od kada je Balie otišla, vrućine su se smanjile, s njima i ljetne gužve pa sam se prihvatila vježbanja, konkretno jutarnjeg trčanja i plivanja. Vratila sam se i balansiranoj prehrani jer načelno kad ispadnem iz tog mog ritma vježbanja i prehrane, osjetim posljedice vrlo brzo. Ne samo što mi se kilogrami zalijepe dok samo gledam hranu, jutarnje dizanje iz kreveta postane teško i tromo.

Da bi sebe dovela u kakav-takav red, uz prehranu i sve dodatke koje uzimam da bi sebi olakšala vježbanje i izgubila koji kilogram, počela sam piti i ove zgodne napitke koji sagorijevaju masnoće i po danu i po noći, kako bi ubrzala proces mršavljenja. Uz to, dolazi i gel s kojim mažemo one dijelove tijela koji su nam kritični. Odmah da vam kažem, nisu to nekakvi magični napitci od kojih će te jednostavno i preko noći smršaviti sjedeći na trosjedu,ali pomažu blokirati apsorpciju kalorija i razgrađuju masnoću pa mogu biti korisni u mršavljenju. Naravno, to ne znači da možete jesti kaloričnu i slatku hranu i očekivati da ćete ispijanjem ova dva napitka Bootburn Intensive i Nightburn, svi viškovi i naslage nestati iz našeg tijela ali će nam pomoći razgraditi masnoće, pojačati energiju tijekom dana, a dok spavamo također reducirati spremanje masnoća u našem tijelu i opustiti nas za lakše spavanje. Ugodnog je okusa i pije se s vodom nakon obroka.

Svima je poznato da moramo unositi u tijelo što više tekućine, kako bi izbacili iz tijela sve toksine, radi ubrzavanja metabolizma i hidratizacije, pa svakako uz vodu preporučujem ove napitke koji nam mogu samo pomoći. Nama koji zaboravljamo unositi tekućinu može biti dobar podsjetnik. Zato sam izabrala napitak umjesto tableta. Bootburn Intesive koristim nakon jutarnjeg treninga da mi vrati snagu, a Nightburn popijem navečer nakon večere. Gel stavljam nakon tuširanja. Proizvode koristim 15 dana i mogu vam reći da pomažu, uz vježbanje, trbuh koji mi je kritičan se polako smanjuje.To vidim i osjećam po trapericama koje nemaju elastina, koje navlačim bez problema, a koje mi služe kao pokazatelj jer ako u njih stanem i s lakoćom ih zakopčam, znači da sam na dobrom putu. Ponekad ovaj napitak pomiješam u iscijeđeni sok od voća i tako ga popijem. Jesen dolazi, a i sljedeće ljeto će brzo doći, tako da krenite već sada nešto raditi za sebe sa SlimJOY proizvodima.

 

Svoj paketić možete kupiti na ovom link-u: http://bit.ly/-brzo-mrsavljenje